Kapat
Üyelik
Kapat
Ürünlerim (0)
Blog Kategorileri

Blog Arama

Clean Eatery lezzet adresi “Overdose”dan sağlıklı ve lezziz bir iftar menüsü

Clean Eatery lezzet adresi “Overdose”dan sağlıklı ve lezziz bir iftar menüsü

blog

Kaliteli yaşam prensibiyle “CleanEatery” beslenenlerin tam da aradıkları tarzda lezzetleri bulduğu, bununla beraber keyifle sosyalleştikleri Overdose, Ramazan’a özel iftar menüsüyle yine farkını ortaya koyuyor!

Devamını Oku
04.04.2023
Ramazan Ayının Bereketi ve Lezzeti Four Seasons Hotels Istanbul’da Yaşanıyor

Ramazan Ayının Bereketi ve Lezzeti Four Seasons Hotels Istanbul’da Yaşanıyor

blog

Boğaz’ın etkileyici mavisine bakan Four Seasons Bosphorus ve Tarihi Yarımada’nın benzersiz atmosferinde yer alan Four Seasons Sultanahmet, Ramazan ayı boyunca misafirlerini lezzetli ve bereketli iftar sofralarında ağırlamaya hazırlanıyor. Sahur ve iftar masalarında bir araya gelmenin huzurunu yaşatan otel, Ramazan’ın ruhunu yansıtan özel içerikler hazırladı.

Devamını Oku
09.03.2023
Gıda Kurtarma Derneği “Gıda israfıyla mücadele herkesin sorumluluğundadır”

Gıda Kurtarma Derneği “Gıda israfıyla mücadele herkesin sorumluluğundadır”

blog

Adil ve sürdürülebilir bir yaşamın mümkün olduğuna inanan bir bakış açısıyla 2017 yılında kurulan Gıda Kurtarma Derneği, “Odağımızda gıda var” mottosuyla farkındalık ve savunuculuk çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca Türkiye’nin en geniş gıda bankacılığı ağına sahip dernek, şu an 62 ilde, 165 gıda bankası aracılığıyla düzenli olarak 1.2 milyon ihtiyaç sahibine ulaşıyor. Gıda israfının büyük bir sorun olduğunu ifade eden Gıda Kurtarma Derneği Başkanı Berat İnci, “Çevresel etkilerden finansal etkilerine kadar gıda israfıyla mücadele herkesin sorumluluğundadır. Çalışmalarımıza tüm paydaş ekosistemini dahil ederek devam ediyoruz. İlgili tüm paydaşlarımızı, ister bireysel gönüllülük olsun, ister özel sektör iş birliği olsun ‘Amaçlar için Ortaklığa’ davet ediyoruz” diyor. İnci’den Gıda Kurtarma Derneği’ni dinledik.

Devamını Oku
09.03.2023
Fazla “Akıllı Tartı Sistemi” Gıda atığını yüzde 50 azaltıyor

Fazla “Akıllı Tartı Sistemi” Gıda atığını yüzde 50 azaltıyor

blog

Fazla, profesyonel mutfaklarda gıdanın üretimden servise hangi aşamada atığa dönüştüğünü, atık türünü ve miktarını ölçerek takip eden; atık önleyici ve karlılık sağlayıcı aksiyon almayı mümkün kılan Akıllı Tartı Sistemi ile atığı yüzde 50 oranında azaltıyor.

Devamını Oku
09.03.2023
Şef Ebru Baybara Demir AenneBurda Yaratıcı Liderlik Ödülü’ne layık görüldü

Şef Ebru Baybara Demir AenneBurda Yaratıcı Liderlik Ödülü’ne layık görüldü

blog

DLD Münih Konferansı kapsamında 2006 yılından bu yana dünyada girişimciliği ve yaratıcılığıyla ilham veren kadınlara sunulan AenneBurda Yaratıcı Liderlik Ödülü'nün bu yılki sahibi, Şef Ebru Baybara Demir oldu. Konferansın konuşmacıları arasında da yer alan Ebru Baybara Demir, “Bu ödülü 20 yılı aşkın süredir bana inanan ve benimle çalışan tüm kadın ve erkeklere bir teşekkür olarak taşıyacağım” dedi.

Devamını Oku
23.01.2023
Prestijli Gastronomi Rehberi GaultRES& Mıllau Türkiye'de

Prestijli Gastronomi Rehberi GaultRES& Mıllau Türkiye'de

blog

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz: ‘İstanbul Gastro City sıfatını kazandı. Ülkemizdeki şehirlerin Gastro City konumlandırılmasını sağlamlaştırmak Bakanlık olarak stratejik hedeflerimizden biri’.

Devamını Oku
21.01.2023
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.