Kapat
Üyelik
Kapat
Ürünlerim (0)
Blog Kategorileri

Blog Arama

Moka Pot Nedir?

Moka Pot Nedir?

blog

Moka pot, İtalyan tarzı espresso kahve demlemeye yarayan bir ocak üstü kahve makinesidir. Espresso demliği, kahve potu ya da İtalyan kahve makinesi olarak da tanınır.

Devamını Oku
13.06.2023
Konveksiyonel Fırın Nedir?

Konveksiyonel Fırın Nedir?

blog

Kafe, restoran ve otel gibi işletmelerin tercih ettiği, evlerde de kullanılabilen  konveksiyonel fırınlarda, pişirme süreleri kısalmakta ve enerji tasarrufu sağlanmaktadır.

Devamını Oku
08.05.2023
Cafe Açmak için Gerekli Ekipmanlar

Cafe Açmak için Gerekli Ekipmanlar

blog

Başlangıçta olumlu izlenime destek olmak için olmazsa olmaz malzemeler bulunmaktadır. Kafenin ilk günleri de olsa hizmetin aksamaması için temel malzemelerin yeterli miktarda olması gerekmektedir.

Devamını Oku
08.05.2023
İhracatçılar, depremzede üreticilere pozitif ayrımcılık yapacak

İhracatçılar, depremzede üreticilere pozitif ayrımcılık yapacak

blog

Kahramanmaraş depremleri sonrasında depremin büyük yaralar açtığı 11 kentimizin gıda üretiminin devam etmesi ve bir gıda koridoruyla Türkiye’nin 81 iline ve dünyaya ulaşımı hayati önem kazandı. Türk ihracatçıları, depremzede çiftçilerin üretime devam etmeleri için ürünlerini öncelikli satın alarak üreticilere pozitif ayrımcılık yapacak.

Devamını Oku
04.04.2023
Halfeti Sessiz şehrin meyveli yemekleri

Halfeti Sessiz şehrin meyveli yemekleri

blog

Cittaslow Uluslararası Koordinasyon Komitesi’nce 2013 yılında “Sakin Şehir” ağına dahil edilen Halfeti, yıl boyunca şehir dışından çok sayıda turist ağırlıyor. Sakin yapısı ile dikkat çeken Halfeti, sükûnet ve huzur arayan gezginlerin tercihi olmakla beraber farklı lezzetlerin peşinde olan, yeni tatları keşfi seven gezginlerin de tercihi. Bu kapsamda her yıl Mayıs ayının ilk hafta sonu yapılan Halfeti Meyve Yemekleri Festivali’nde birbirinden lezzetli yöresel meyve yemekleri ziyaretçilerin beğenisine

Devamını Oku
04.04.2023
Le Cordon Bleu ve Harvey Nichols işbirliği ile Sevgililer Günü’ne özel Fransız dokunuşu

Le Cordon Bleu ve Harvey Nichols işbirliği ile Sevgililer Günü’ne özel Fransız dokunuşu

blog

Dünyanın en prestijli mutfak sanatları okulu Le Cordon Bleu İstanbul Master Şefleri’nin Özyeğin Üniversitesi Le Cordon Bleu öğrencileriyle beraber Sevgililer Günü kutlaması için çikolatadan yaptıkları ‘Aşkın En Tatlı Hali’ isimli dev eser Harvey Nichols konuklarını büyüledi.

Devamını Oku
23.01.2023
Restoran Mutfağında Olması Gerekenler

Restoran Mutfağında Olması Gerekenler

blog

Restoran mutfağı, hem verimli hem de yüksek kaliteli hizmet sunabilmesi için özel olarak tasarlanmalıdır. Bu alan, hem müşteri memnuniyetini hem de çalışanların iş verimliliğini doğrudan etkileyen birçok unsuru içerir.

Devamını Oku
16.04.2024
Silikon Kek Kalıbı Nasıl Kullanılır?

Silikon Kek Kalıbı Nasıl Kullanılır?

blog

Silikon kek kalıpları, esnek ve kullanımı kolaydır. Kullanıma başlamadan önce, kalıbın yıkanıp kurulanması önerilir. Bunu yapmak, kalıptaki toz ya da kirleri giderir.

Devamını Oku
16.04.2024
Santoku Bıçağı Nedir?

Santoku Bıçağı Nedir?

blog

Santoku bıçağı, Japon mutfağında yer alan çok yönlü bir şef bıçağıdır. Adını Japonca "üç erdem" anlamına gelen "Santoku" kelimesinden alır, bu erdemler ise et, balık ve sebze kesmek için uygunluğunu simgeler. 

Devamını Oku
16.04.2024
Pürmüz Nedir?

Pürmüz Nedir?

blog

Pürmüz, kontrollü bir alev üretebilen, taşınabilir bir araçtır. Bu cihazlar, genellikle bütan, propan veya her ikisinin bir karışımını içeren gaz kaynakları kullanır.

Devamını Oku
16.04.2024
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.