Anında %10 İndirim
Üye OlMoka pot, İtalyan tarzı espresso kahve demlemeye yarayan bir ocak üstü kahve makinesidir. Espresso demliği, kahve potu ya da İtalyan kahve makinesi olarak da tanınır.
Kafe, restoran ve otel gibi işletmelerin tercih ettiği, evlerde de kullanılabilen konveksiyonel fırınlarda, pişirme süreleri kısalmakta ve enerji tasarrufu sağlanmaktadır.
Başlangıçta olumlu izlenime destek olmak için olmazsa olmaz malzemeler bulunmaktadır. Kafenin ilk günleri de olsa hizmetin aksamaması için temel malzemelerin yeterli miktarda olması gerekmektedir.
Kahramanmaraş depremleri sonrasında depremin büyük yaralar açtığı 11 kentimizin gıda üretiminin devam etmesi ve bir gıda koridoruyla Türkiye’nin 81 iline ve dünyaya ulaşımı hayati önem kazandı. Türk ihracatçıları, depremzede çiftçilerin üretime devam etmeleri için ürünlerini öncelikli satın alarak üreticilere pozitif ayrımcılık yapacak.
Cittaslow Uluslararası Koordinasyon Komitesi’nce 2013 yılında “Sakin Şehir” ağına dahil edilen Halfeti, yıl boyunca şehir dışından çok sayıda turist ağırlıyor. Sakin yapısı ile dikkat çeken Halfeti, sükûnet ve huzur arayan gezginlerin tercihi olmakla beraber farklı lezzetlerin peşinde olan, yeni tatları keşfi seven gezginlerin de tercihi. Bu kapsamda her yıl Mayıs ayının ilk hafta sonu yapılan Halfeti Meyve Yemekleri Festivali’nde birbirinden lezzetli yöresel meyve yemekleri ziyaretçilerin beğenisine
Dünyanın en prestijli mutfak sanatları okulu Le Cordon Bleu İstanbul Master Şefleri’nin Özyeğin Üniversitesi Le Cordon Bleu öğrencileriyle beraber Sevgililer Günü kutlaması için çikolatadan yaptıkları ‘Aşkın En Tatlı Hali’ isimli dev eser Harvey Nichols konuklarını büyüledi.
Restoran mutfağı, hem verimli hem de yüksek kaliteli hizmet sunabilmesi için özel olarak tasarlanmalıdır. Bu alan, hem müşteri memnuniyetini hem de çalışanların iş verimliliğini doğrudan etkileyen birçok unsuru içerir.
Silikon kek kalıpları, esnek ve kullanımı kolaydır. Kullanıma başlamadan önce, kalıbın yıkanıp kurulanması önerilir. Bunu yapmak, kalıptaki toz ya da kirleri giderir.
Santoku bıçağı, Japon mutfağında yer alan çok yönlü bir şef bıçağıdır. Adını Japonca "üç erdem" anlamına gelen "Santoku" kelimesinden alır, bu erdemler ise et, balık ve sebze kesmek için uygunluğunu simgeler.
Pürmüz, kontrollü bir alev üretebilen, taşınabilir bir araçtır. Bu cihazlar, genellikle bütan, propan veya her ikisinin bir karışımını içeren gaz kaynakları kullanır.