Anında %10 İndirim
Üye OlÖzellikleri:
Malzeme: Silikon + fiberglas kompozit
Şekil: Halka (orta kısmı boş)
Isı dayanımı: -40°C ile +280°C
Yapışmaz, esnek ve kolay çıkarılabilir yüzey
Fırın ve dondurucu ile uyumludur.
Uzun ömürlü ve defalarca kullanıma uygun
Avantajları:
Ürünleri bozulmadan kolay çıkarma imkânı sağlar.
Eşit ısı dağılımı ile homojen pişirme
Profesyonel ve estetik sunum sağlar.
Klasik ve modern tariflerde çok yönlü kullanım sağlar.
Temizlemesi kolay ve hijyeniktir.
Kullanım Alanları:
Savarin keki ve benzeri halka kek çeşitleri
Mousse, jöle ve panna cotta gibi soğuk tatlılar
Dondurulmuş tatlı ve pastalar
Özel sunum tabakları için yenilikçi tatlı tasarımları
Pastaneler, oteller, restoranlar ve evde pastacılık uygulamaları
Demarle Savarin kalıp, klasik Fransız tatlısı Savarin ve benzeri halka formundaki kek ve tatlıların hazırlanması için özel olarak tasarlanmış profesyonel silikon kalıptır. Dayanıklı yapısı ve kusursuz sonuç vermesiyle pastacılıkta sık tercih edilir.
Tükendi
Gelince Haber Ver