Kapat
Üyelik
Kapat
Ürünlerim (0)
Ürün Açıklaması

Aryıldız Peynir Bıçak No:2

Aryıldız Peynir Bıçak No:2, yarı sert ve yumuşak peynirleri kesmek için ideal bir bıçak. Paslanmaz çelik bıçağı ve ergonomik sapı ile uzun ömürlü ve kullanışlı bir ürün.

Özellikleri:

  • Bıçak tipi: Peynir bıçağı
  • Malzeme: Paslanmaz çelik
  • Sap malzemesi: Plastik
  • Bıçak uzunluğu: 24x175 mm 
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir: Evet

 Avantajları:

  • Keskin bıçak: Keskin bıçağı sayesinde yarı sert ve yumuşak peynirleri kolayca kesebilirsiniz.
  • Ergonomik sap: Rahat tutuş sağlayan ergonomik sapa sahiptir.
  • Kolay temizlik: Bulaşık makinesinde yıkanabilir özelliği ile kolay temizlik sağlar.

   Kullanabileceğiniz Alanlar:

  • Yarı sert ve yumuşak peynirleri kesmek
  • Peynir tabağı hazırlamak
  • Sandviç yapmak
  • Salata hazırlamak
Ödeme Seçenekleri
İade & Teslimat
Yorumlar
ARYILDIZ Ürün Kodu : 00515142

Aryıldız Peynir Bıçak No:2

Daha Fazla ARYILDIZ Markası
Daha Fazla Peynir Bıçak Ürünleri
222,92 TL
/ Adet
Seçiniz :
WhatsApp İletişim
İşletmenize özel fiyatlandırma için bizden teklif alabilirsiniz.
Teklif al
Teklif İste
Ürün
Birim Fiyat
Aryıldız Peynir Bıçak No:2
Vazgeç
1499 TL ve Üzeri Alışverişlerde Kargo Bedava

Aryıldız Peynir Bıçak No:2

Aryıldız Peynir Bıçak No:2, yarı sert ve yumuşak peynirleri kesmek için ideal bir bıçak. Paslanmaz çelik bıçağı ve ergonomik sapı ile uzun ömürlü ve kullanışlı bir ürün.

Özellikleri:

  • Bıçak tipi: Peynir bıçağı
  • Malzeme: Paslanmaz çelik
  • Sap malzemesi: Plastik
  • Bıçak uzunluğu: 24x175 mm 
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir: Evet

 Avantajları:

  • Keskin bıçak: Keskin bıçağı sayesinde yarı sert ve yumuşak peynirleri kolayca kesebilirsiniz.
  • Ergonomik sap: Rahat tutuş sağlayan ergonomik sapa sahiptir.
  • Kolay temizlik: Bulaşık makinesinde yıkanabilir özelliği ile kolay temizlik sağlar.

   Kullanabileceğiniz Alanlar:

  • Yarı sert ve yumuşak peynirleri kesmek
  • Peynir tabağı hazırlamak
  • Sandviç yapmak
  • Salata hazırlamak
Son Baktıklarınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.